Instagram
Hurricane

Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, grupa Hurricane neće dalje nastaviti u istom sastavu.

Naime, članicama grupe Hurricane – Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru mesecu ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa je doneta odluka da ga ne produžavaju, s obzirom da se on ne uklapa u nove poslovne planove tima, ali i svake od njih ponaosob.

U znak zahvalnosti prema fanovima svih uzrasta, publici uopšte i velikom interesovanju, u pripremi je organizacija oproštajne turneje o kojoj će mediji i javnost biti na vreme obavešteni a koja može biti održana do novembra.

“Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu! Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem.

Na kraju krajeva, treba nekad i prekinuti određenu saradnju kada se ostvari sve što je planirano, a kako smo mi to realizovali, svi smo se složili da je pametna i mudra odluka za sve da za sada stavimo tačku na zajednički rad.

Obaveštavamo vas takođe da članice grupe Sanja, Ivana i Ksenija, neće više gostovati u medijima niti davati intervjue do septembra, osim jedino na promociji novih pesama koja će se održati u skorijem periodu, a o kojoj ćemo vas obavestiti i pozvati na vreme, kao i do sad.

Takođe bismo napomenuli da je u toku formiranje nove postavke članova grupe Hurricane”, piše u zvaničnom saopštenju.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here