Humanitarac i direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon napisao je na Tviteru da su francuske “Nedeljne novine” objavile danas vest o ciljanoj pljački stana visokog sudije za zločine OVK, početkom januara u Parizu.

Gujon je na Tviteru podelio skrinšot članka u kome se navodi da su profesionalci ušli u stan i da su iz njega izneli jedino laptop koji sadrži veoma osetljive podatke o sudskim procesima koji su u toku, prenosi Tanjug.

Nakit i ostali predmeti su netaknuti, naveo je on. Slična pljačka se nedavno dogodila u Briselu, gde je jednom sudiji istog specijalnog Suda za zločine OVK, ukraden kompjuter ali se za sada ova dva slučaja ne dovode u vezu, napisao je Gujon.

On je dodao da list podseća da je tokom rata na Kosovu poginulo oko 13.000 osoba, a da se trenutno bivši šef albanske paravojne formacije OVK Hašim Tači tereti za ubistva i mučenje.

3 COMMENTS

  1. Nema dokaza nema Svjedoka nema očjevidaca nema ni Zločina.

    Toliko o tome lako je biti miljenik Viših sila Oni ga stvorili oni ga brane da ne ispadne na kraju dase vrati ko Heroj i postane Prijecednik Takozvanog Republike Kosova ovaj jeste gori od Kurtija.

  2. Caslav, nikada ti ne mozes biti Srbin kao on i koliko je pomogao Srbima na Kosovu a ti ni prisao nisi Kosovu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here