Gvinet Paltrou pokazala lice bez šminke… da se naježiš

0

instagram.com
Gvinet pre i posle šminkanja. Utešno za "obične" žene
 

Prva fotografija pokazuje bledo lice sa podočnjacima i dubokim borama, dok na drugoj Gvinet izgleda glamurozna zahvaljujući debelom sloju šminke. Njene jagodice izgledaju definisano, oči su izraženije, bore "ispeglane", a kosa joj je skupljena u elegantnu punđu.

Post je verovatno sponzorisan oglas za Max Factor, brend za koji je Gvinet zaštitno lice, ali fanovi će biti oduševljeni da vide da je i Gvinet potrebna velika pomoć da bi izgledala dobro.

Britanski "Dejli mejl" je otkrio da popularna zvezda izdvaja oko 14.000 dolara mesečno za negu. Majka dvoje dece uživa u Reiki masaži za smanjenje stresa za šta mesečno izdvaja  2.220 dolara. Ljubitelj je i intravenske vitaminske terapije koja košta i do 289 dolara po tretmanu. Procenjuje se da Gvinet odlazi na tretmane najmanje jednom mesečno, što godišnje iznosi oko 3.500 dolara.

Glumica čije se bogatsvo procenjuje na 40 miliona dolara, dva puta godišnje prepušta se laserskom tretmanu lica, vrata i obrva, što je košta skoro 17.000 dolara. Jedan od tretmana na koji odlazi je i tretman lica matičnim ćelijama. To je košta oko 300 dolara ili 12.000 godišnje. Za tretmane u frizerskom salonu Gvinet izdvaja oko 6.000 funti godišnje .

Sa njenim parama svaka žena bi bila lepotica. Zar ne?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here