Foto: EPA/ANATOLY MALTSEV
Habib Nurmagomedov

Poznati MMA borac Habib Nurmagomedov objavio je opasne pretnje francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na druuštvenim mrežama.

Nurmagomedov, koji se nedavno penzionisao, oglasio se povodom političke situacije u Francuskoj, koja je objavila rat terorizmu.

Habib je objavio sliku Makrona na čijem je licu otisak cipele, uz propratni komentar.

– Neka ti Svemogući unakazi lice i svima koji pod sloganom slobode govora vređaju osećaje više od jedne i po milijarde muslimanskih vernika, Neka ih Alah osramoti na ovom svetu i u budućem. Alah je brz u obračunima, a to ćete videti. Mi smo muslimani, volimo svog proroka Muhameda (neka je mir i Božiji blagoslov na njega) više nego svoje majke, očeve, deci, žene i sve ljude koji su nam bliski srcu. Verujte mi, ove provokacije će im se vratiti -napisao je Nurmagomedov.

Takođe je objavio i citat iz Kurana:

“One koji Alaha i njegovog proroka budu vređali, Alah će i na ovome i na onome svetu prokletu i sramnu im patnju pripremiti”, stoji na profilu Habiba.

3 COMMENTS

  1. E Habibe, a zašto nisi osudio onog manijaka što je odrubio glavu jadnom čoveku. Ja sam ipak mislio da si ti veliki sportista i čovek ali ustanovilo se da ipak imaš neko ograničenje u pogledu na život i budućnost . Ova situacija ne treba da se pretvori u nešto što bih odgovaralo pojedinim političarima za njihove interese. Ajde da više ne budemo ‘ovce’ i nečije marionete.

  2. TI SI RADIKALNNO ISLAMISTICKI NAKLONJEN ! ! KO SI TI DA JEDNOG PRESEDNIKA VELIKE DRZAVE PRETIS. BOG CE TI SUDITI KAD TAD TEBI I TAKVIM VJERNICIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here