Foto: Tanjug/AP
FK Mančester junajted

Grupa navijača Mančester junajteda upali su u četvrtak ujutru u trening centar kluba kako bi izrazili nezadovoljstvo nakon neuspelog pokušaja osnivanja Superlige Evrope.

Junajted je bio jedan od 12 klubova osnivača takmičenja koje je puklo posle tri dana, a mediji u Engleskoj navode da je oko 20-ak momaka ušlo u trening centar u osam ujutru.

Zaobišli su obezbeđenje i probili su se do terena gde radi prvi tim, mada niko od fudbalera u to vreme nije bio u kompleksu. Imali su i poruke na transparentima: “Mi odlučujemo kada igraš”, “Glejzer, napolje” i “51-49” čime su aludirali na nemački model gde se 51 odsto kluba nalazi u rukama navijača.

Inače, Džoel Glejzer se u sredu saopštenjem izvinio navijačima Junajteda zbog odluke kluba da se priključi Superligi, da bi klub ostao i bez direktora Eda Vudvorda koji će, doduše, ostati na funkciji do kraja 2021. godine.

– Jasno ste rekli svoje nezadovoljstvo zbog Superlige i mi smo to saslušali. Pogrešno smo shvatili i želimo da pokažemo da stvari mogu da se isprave – poručio je Glejzer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here