Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, ponovio je danas da Kosovo neće biti podeljeno i da će vlada, kako je rekao, braniti suverenitet i integritet te teritorije po svaku cenu.

– Poštovani građani Republike Kosovo, mi smo zajedno i jaki smo! Niko nas neće podeliti. Suverenitet i integritet Kosova su nepovredivi i mi ćemo ga braniti po svaku cenu – napisao je Haradinaj na fejsbuk profilu.

Haradinajeva poruka je usledila nakon što je u Prištini ponovo pokrenuta priča da se predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači ne odriče ideje o razmeni teritorija sa Srbijom.

Poslanik opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Redžep Seljimi, izjavio je na konferenciji za novinare ranije danas da Tači sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem “ima tajni plan o podeli Kosova”.

6 COMMENTS

  1. Branićeš okupirano, misliš ono što je ratom stečeno?
    Čije je Kosovo i Metohija to i ti sam dobro znaš a i tvoji mentori. Spremi se da ga ga “braniš” od vlasnika, od nas kojima Kosovo i Metohija pripada. Spremi se!!!

    • Ne ti zbrkaosise Kosovo je drzava svima koji zive na Kosovo i nju branicemo mi sto zivimo u Kosovo kako stosmo znali daje oslobodimo ot takve ko ti i znamo daje cuvamo stalno smoje branili i kad smo bili u siromastvo i bez moci a sad umemo daje cuvamo i ubicemoga svaki ko rizikuje nasu drzavu i nasu slobodu kraj vasoj ljisicarsti viste nista bili ali jos nista ste postali pasaluk pod vodom kraj vase ere sterilje pijandure

      • Vi ste odbranili.jao jado da ne bi onih 18-19 Natovaca ne bi ni pr,dnuli a kamoli mrdnuli.Da li ste vi uopšte svesni činjenice da ste nelegalno ušli u tudju zemlju i uz pomoć visoke fa,šističke elite okupirali je.Put preko Prokletija znate pa tamo odakle ste došli.Napred marrrrrrrrrrrršššššššššššššššš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Uz pomoć Amerike i Vučića Haradinajeva priča uopšte nije nerealna . Čak šta više to je realna opcija . NAŽALOST .

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here