EPA/Valdrin Xhemaj
Ramuš Haradinaj

Šef Kancelarije Evropske unije na Kosovu Tomaš Suniog i kandidat ABK za predsednika Ramuš Haradinaj razgovarali su o izborima, viznoj liberalizaciji, evroatlantskim integracijama i međusobnom priznanju Kosova i Srbije.

Haradinaj je istakao da je tokom razgovora od Sunioga zatražio podršku EU za rešavanje vitalnih interesa Kosova.

– Tražio sam od ambasadora njegovu i podršku EU u izazovima koji čekaju našu zemlju, liberalizaciji viznog režima, evroatlantskim integracijama i sporazumu o uzajamnom priznavanju između Kosova i Srbije – rekao je Haradinaj.

Kandidat ABK za predsednika istakao je da je Suniog pohvalio izborni proces na Kosovu.

– Ambasador Suniog pohvalio je izborni proces kroz koji je prošla naša zemlja. Izražavajući svoje stavove i stavove ABK ocenio sam izbore 14. februara kao pobedu demokratije, izbore koji su Kosovu doneli prednost i na domaćem i na međunarodnom nivou – dodao je Haradinaj.

8 COMMENTS

  1. Sve sve ali bez Srbije i njenog priznanja dzaba, nista, moze i sam crni djavo da prizna , nista bez priznanja Srbije !!!

  2. Haradinaj mora znati da Srbija nije u granice Srbije vec je Srbija tamo dje god Srpska dusa zivi a Kosovo je srce svih ti dusa. Tako ne nadaj se priznanju karte su ti lose’Vasojevići su dugo čekali i podavno u Metohiju dosli.Iako se tebi zuri mi vremena imamo a istorija se ponavlja pa u svete nase Nemanjića Dečane da zapalimo opet svijeću i pomolimo se za mir i slogu bracku’dje vrelo i kapat će.

  3. Ovaj prolupao skroz! Hvata se za slamku! Projekat drzava Kosovo i V. Albanija ide u propast. Kosova është Serbi

  4. Ovaj Haradinaj prolupo nacisto. On mora da je lud. Uhvatio se priznanje pa priznanje. Uhvati se te recenice ko pijan plota. Nema nista od toga dilejo.

  5. Brate ovaj Haradinaj ko je to uopšte? Mnogo ima mesta u našim vestima. Padaju ljudi”rekla kazala”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here