Tanjug/AP
Baby Lasagna

Fratar iz Hercegovine Mario Knezović na Fejsbuku je komentarisao “Pesmu Evrovizije”, a njegova izjava izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

On je, naime, srećan što Hrvatska nije pobedila na “Evroviziji” jer tako “satanisti” neće doći u Arenu Zagreb.

“Hvala Bogu što Hrvatska nije pobedila na takozvanoj Evroviziji. Ne mogu ni da zamislim da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači satanisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobeda je što nismo pobedili”, napisao je, a njegova je objava prikupila 6,6 hiljada lajkova.

Objava je izazvala lavinu komentara:

“Žao mi što niko ne komentariše ocenu ‘hrvatskog’ žirija koji ispred većinski katoličke zemlje dodeljuje Irskoj čak 8 bodova. Irskoj koja crnom trnovom krunom kruni ‘pobednika’.

Neko bi trebalo da pita taj naš žiri (ko su oni uopšte?) jel‘ se srame zbog toga bar malo?”

“Hvala fra Mario što ste mi potvrdili da dobro razmišljam, isto i ja govorim, Bogu sam zahvalna što nije dozvolio da ovo zlo od Eurosonga dolazi u našu Domovinu!”.

“Samo dragi Bog je spasio našeg Marka od satanističke krune. On je i onako pobednik za nas”.

“Hr je pokazala svoje lice dodelivši osam bodova Irskoj. Hr je tu da pokaže svoju solidarnost i modernost sa ‘novim normalnim’. Baš me zanima šta će biti prve subote u junu, kad pokažu svoja prava…”

Pevačica grupe Feminnem, Nika Antolos, na Instagramu je podelila njegov citat. Pevačica je oberučke prihvatila ovo razmišljanje i dodala: “Uh, kako točno”.

Podsetimo, Nika se i sama takmičila na “Evroviziji” sa grupom Feminnem i pesmom “Lako je sve”. Pesma je predstavljala Hrvatsku na “Pesmi Evrovizije” 2010. godine u Oslu, prenosi Slobodna Dalmacija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here