Tanjug
Kristofer Hil

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je da Srbija, kao i sve druge zemlje ima svoje izazove, ali da nova godina poziva na optimizam i usredsređivanje na pozitivne aspekte američko-srpskih odnosa.

– Dok ulazimo u 2023. godinu, verujem da je američko-srpsko partnerstvo snažno i da će biti samo još snažnije – poručio je Hil.

Hil je u pisanoj izjavi ovako odgovorio na pitanje “Danasa” da li će odgovoriti predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, koji je nedavno na Tviteru povodom Hilove izjave da su američke kompanije inspirisane da investiraju u Srbiju, zapitao šta ih inspiriše da investiraju.

Nedavno je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio zahvalnost Hilu zbog najave nastavka američkih investicija u Srbiju.

4 COMMENTS

  1. Sta je za amere prijateljstvo? Baci tone bombi prvo Pa onda kaze mi smo prijatelji!!!Hvala ti lepo i daleko ti lepa kuca!!!

  2. Хоће, хоће, биће снажније, макар онолико колико је било снажно и бомбардовање Србије од стране НАТО злочинаца 1999. А ако се деси још једно бомбардовање то ће сигурно још више учврстити наше \”пријатељство\”. Окупаторски намесник.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here