Printscreen
Kim Ketrol

Glumica, koja je bila jedna od glavnih zvezda glumačke ekipe kultnog ostvarenja “Seks i grad”, odavno se oprostila od svog lika Samante Džons, odustajući od učešća u nastavku snimanja.

Spekulisalo se da je glavni razlog za odluku Kim Ketrol, zbog sukoba sa zvezdom serije Sarom Džesikom Parker.

“Seks i grad”: gde je Samanta?

Svi obožavaoci serije „Seks i grad” računali su da će se Kim Katral pojaviti u sledećem delu američke produkcije. Međutim, glasine u medijima o rastućem sukobu između Katral i Parker učinile su da ovaj povratak izgleda malo verovatan.

Interpretatorka uloge Samante Džons do sada nije komentarisala seriju „I tako jednostavno”, čija je prva epizoda emitovana u decembru prošle godine. Kim Katral je u sredu dala intervju za “Varijeti” i otkrila šta misli o nastavku filma “Seks i grad”.

– Serija je u suštini treći film. Bio je tako kreativan – ronično je rekla Katral. “Nikad nisam bila pozvana da učestvujem u ponovnom pokretanju serije, tako da sam saznala da neću biti u glumačkoj postavi, kao svi ostali”, rekla je ona.

“Moj lik se nije razvijao”

Tokom godina, bilo je mnogo glasina o tome zašto Katral nije bila zainteresovana da ponovi svoju kultnu ulogu u drugom delu serije. Sada je glumica potvrdila da je „srceparajuća“ zavera Samante koja dobija „slike penisa“ od Mirandinog sina tinejdžera (Sintija Nikson) zakucala poslednji ekser u kovčeg.

Katral je primetila da je “potcenjivanje” bilo to što njen lik nije evoluirao. „Zašto Samanta, koja ima PR firmu, ne može da je proda zbog finansijskih poteškoća? 2008. je bila teška godina“, kaže glumica.

“To je scenario koji je jednom piscu pao na pamet, a ja sam mislila da je sjajan. Umesto tog maloletnog dečaka…”

Glumica je priznala da je odustajanje od nastavka “Seksa i grada” bilo veoma teško i zastrašujuće, ali nije želela da je zaplaše ni mediji, ni fanovi, niti bilo ko drugi.

Nakon završetka najkritikovanijeg filma u serijalu, drugog filma, Seks i grad, Katral je rekla:

– Velika je mudrost je znati reći kada je dovoljno – dodala je ona. “Nisam želela da odustanem od onoga što je predstava bila za mene”.

– Mislim da je originalna serija zaista neverovatna, ali to su bila druga vremena – istakla je Kim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here