Hodža nije Šarli

0

m.cdm.me
Imamu poznate pljevaljske Husein-pašine džamije normalno da se glava gubi zbog karikature
 

Imam glasovite Husein-pašine džamije iz Pljevalja negira da pravda postupak braće Kuaši i njihovih pajtaša, ali je očigledno da nije ganut sudbinom koja je stigla pariske karikaturiste:

– Koga žaliti? Budalu koja je godinama provocirala više od milijardu muslimana širom sveta jadnim karikaturama, ili sledbenike ideologije budale s roleksom, tamo nekakvog halife Bagdadija, koji je uspeo po ko zna koji put da navuče gnev Zapada na islam i muslimane? Ovaj prvi, zajedno sa svojim tabloidom, odavno je zaslužio kaznu. Ali, pravičnu, ljudsku kaznu! Ne nikako brutalno ubistvo uz divljanje i iživljavanje na svemu živom što se kreće! Zaslužio je da mu pravedni narod kaže da je dosta, da ga bojkotuje i šutne na margine. To mu je dovoljna kazna, a Bog dragi neka ga kazni kako je zaslužio i zaradio – kaže Kadribašić i poručuje da se niko ne boji njegovog shvatanja islama i ne plaši da bi se i on mogao "latiti mača i skidati glave."

Odgovarajući na negativne komentare njegovih izjava o masakru u Parizu, Kadribašić vođu takozvane islamske države naziva klasičnim teroristom i tvrdi da je on produkt zapadnjačkog čeda čiji je jedini cilj diskreditovati islam i muslimane.

Vlast fašistička

Kadribašić je kandidat za odbornika Bošnjačke stranke, koji je i odranije poznat po svojim nepriličnim izjavama i kvalifikacijama. Zapamćeno je, recimo, kako je u nekoj prilici mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija nazvao kretenom, a pripadnike vladajuće crnogorske Demokratske partije socijalista – fašistima.

– Žalim porodice žrtava, žalim taj isti Zapad, koji samog sebe vodi u propast. Žalim takozvane velike sile koje vekovima uzgajaju najkrvoločnije zveri koje ne razlikuju krv krivih i nevinih, krv Zapada i Istoka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here