EPA/Ronald Wittek
Foto: Ilustracija

Hodža iz Mitrovice Ekrem Avdiu tokom predavanja u džamiji, apelovao je na Albance da ne konzumiraju srpske proizvode.

Avdiu je u svom govoru naveo je da se kupovinom srpskih proizvoda jača “privreda neprijatelja”.

“Ne kupujte, ne konzumirajte proizvode Srbije, konzumirajte domaće proizvode, jer na taj način privreda Kosova raste i razvija se. Kupovinom srpskih proizvoda jačate privredu neprijatelja”, rekao je on tokom predavanja u džamiji.

10 COMMENTS

  1. Gospodine Ekrem u Srbiji su proizvođači hrane mnoge strane kompanije – znači sledeći put morate da nabrojite pojedinačno “srpske” proizvode koje zabranjujete…eto, da se ne zamerite nekim vašim zapadnim saveznicima koji ulažu u Srbiju, a neće u tzv Kosovo…inače, zdrava konkurencija je uvek dobrodošla, samo što su Albanci na Kosovu i Metohiji navikli da Srbija ulaže u njihova preduzeće, da im plaća dugove, a oni da rukovode, otimaju i upropašćavaju srpsku imovinu ….

  2. Žalosno je da ovakav nazovi vjernik ne razumje da živi na svetoj srpskoj zemlji
    🇷🇸☦️🇷🇸

  3. Ako je ovo učio u verskim knjigama onda mu vera nije dobra!
    Ako ovo govori iz duše, džaba mu vera!
    U svakom slučaju bedno da bednije ne može biti!!!

  4. Mora da zna da je kosovo i metohija sveta sroska zemlja trenutno pod okupacijom natoa ali ne za veka vekova to se mora osloboditi u potpunosti

  5. Boze budale, pa ko su njihovi proizvodi? Oni samo srpske proizvode i vole, a juce pročitam na neku stranicu da je ajvar i šarma albanski specijalitet, da da kao paste italjanske i pizza..ma va fanculo ….

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here