Holivudska glumica izvređala Srbe: Srbija postoji tek 13 godina (VIDEO)

EPA/Julien Warnand
Elizabet Olsen

Američka glumica Elizabet Olsen, jedna od bliznakinja Olsen, dala je intervju za emisiju “Kiping sikrets”, u kojem je, između ostalog, govorila o snimanju filma u Srbiji. Ona je rekla da “nema razloga da bilo ko poseti Srbiju” kao i da u Srbiji “nema ničeg jedinstveno srpskog, jer Srbija kao država postoji tek trinaest godina”.

“Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer Srbija tek oko 13 godina postoji kao država. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju”, rekla je Elizabet Olsen u intervjuu, dodajući da “nema razloga da bilo ko dođe u Srbiju”.

Rekla je da je u Srbiji snimala par meseci, da je bila slobodna samo nedeljom i da je tada imala prilike da upozna srpsku državu i kulturu.

“Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo šest dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan”, ispričala je ona.

Voditeljke su se nasmejale na njenu konstataciju, ali su istakle da “milioni Srba gledaju našu emisiju” i pozdravile su svoje gledaoce.

Korisnici društvenih mreža oštro su reagovali na nastup Elizabet Olsen.

6 KOMENTARA

  1. Daliste normalni kako pisete engleski, ovo mora da su bosanski srbi posalji keeping secrets se pise ovako,
    Primitivni novinari.

  2. na stranu naša vekovna istoria i kultura (o kojima ne zna ništa),ali prirodne lepote su fantastične. (Za razliku od npr jedne peščane Saudijske Arabie

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime