youtube/printscreen
Foto: Ilustracija

Holivudske plavuše Kejt Hadson (Kate Hudson, 41) i Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow,48) otkrile su kako su neki od njihovih muških kolega stvarno loši ljubavnici.

Poljupci koje su razmenili zbog filmskih uloga toliko su bili razočaravajući da su im se urezali u sećanje.

– Iskreno, imam osećaj da nisam nikada imala savršeni filmski poljubac – rekla je Hadson gostujući u podcastu sedam godina starije kolegice Gvinet Paltrou pod nazivom “The Goop Podcast”.

Potom se dotakla svog kolege s kojim je glumila u filmovima “Kako se rešiti frajera u 10 dana” i “Nije zlato sve što sija” , Metjua Mekonaheja (Matthew McConaughey).

– Kad smo se ljubili u “Nije zlato sve što sija”, stajali smo u okeanu, doživeli smo avionsku nesreću, a njemu je po licu bila slina – kazala je slavna glumica.

Na to ju je Gvinet upitala oseća li više da joj je on kao brat nego kao neko s kime bi mogla biti u romantičnoj vezi, na što je Hadson rekla da se tako ponekad oseća, ali ne uvek.

Zatim se i Gvinet raspričala i priznala kako je zbog ljubljenja s Robertom Daunijem Jr. (Downey) imala osećaj kao da se ljubi s bratom.

“S Robertom, kada sam ga poljubila, rekla sam samoj sebi: “Ma šališ se. Ovo je doslovce kao da ljubim brata!”

Autorka knjige “The Pretty Fun” tada je ipak prozvala jednog glumca koji je prošao njen test ljubljenja, a reč je o Biliju Kradupu (Billy Crudup) s kojim je glumila u “Korak do slave”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime