Pixabay.com

Uopšteno, u krevetu se najteže slažu vatreni i zemljani, kao i vazdušni i vodeni znaci Zodijaka. Zemljani znaci nikad ne preuzimaju inicijativu, dok se vodeni vode emocijama. Iako ne mora biti pravilo, pogledajte šta zvezde kažu o tome koji su parovi predodređeni za eksploziju strasti.

Ovan

Strastveni i nestrpljivi, ovi ljubavnici seks vide kao ultimativnu zabavu pa i suštinu ljubavnog odnosa. Preferiraju pravu akciju, a ne nežno vođenje ljubavi, a žele to što žele i žele to odmah. Seksualno su najkompatibilniji sa Lavom, Strelcem, Blizancima i Vodolijom.

Bik

Slove kao najsenzualniji od svih znakova, imaju hedonistički pristup seksu i važno im je da je redovan. Obožavaju duge predigre i igrice zavođenja, kao i iščekivanje seksa. Seksualno su najkompatibilniji sa Devicom, Jarcem, Rakom, Škorpijom i Ribama.

Blizanci

Pripadnike ovog znaka važno je prvo mentalno stimulisati, vole seksi razgovore, vole razgovor o samom činu, maštanje, pričanje o fantazijama i ideju da su oni vaša. Seksualno su najkompatibilniji sa Vagom, Vodolijom, Ovnom, Lavom i Strelcem.

Rak

Pripadnici ovog znaka vole osećaj pripadnosti i sigurnosti, kao i intimu koja proizlazi iz emocionalne povezanosti, tada im je seks najbolji. Inicijalno sramežljivi, odlični su ljubavnici koji se zaista trude da zadovolje partnera. Seksualno su najkompatibilniji sa Bikom, Devicom, Jarcem, Škorpijom i Ribom.

Lav

Pripadnici ovog znaka pršte od šarma i strasti, a u seksu su inovativni i posvećeni partneru pa je s njima samo potrebno prepustiti se i dati im inicijativu. Seksualno su najkompatibilniji sa Ovnom, Strelcem, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

Devica

Suprotno tome kako deluju, Djevice su slatke i romantične, pa ih podsvesno oduševljavaju zločeste igrice. Seksualno su im najkompatibilniji znaci Bik, Jarac, Rak, Škorpija i Ribe.

Vaga

Za pravo raspoloženje Vagama se treba udvarati, laskati im i napraviti seksi atmosferu, tada će oni razuzdati svoje strasti. Uzbudiće ih i seksi donje rublje, kao i primamljiv parfem partnera, ali vole i iznenađenja. Seksualno su najkompatibilniji sa Blizancima, Vodolijom, Ovnom, Lavom i Strelcem.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka poznati su kao najveći zavodnici u horoskopu s velikim libidom. Preziru rutinu, a najviše ugodnosti im izaziva partner koji razmišlja slično kao i oni, pa vole adrenalinske izazove, seks na nesvakidašnjim mestima, lude poze… Seksualno su najkompatibilniji sa Rakom, Ribama, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

Strijelac

Oni koji su u krevetu s pripadnikom ovog znaka znaju da je to iskustvo sasvim različito od svega što su dosad probali. Zadovoljiće partnera i očekivati da on uradi to isto, ali i da to traje satima i zove na još. Seksualno su najkompatibilniji sa Ovnom, Lavom, Blizancima, Vagom i Vodolijom.

Jarac

Pripadnici ovog znaka čine se potpuno nezainteresovani, ali čim ih namamite u spavaću sobu pretvaraju se u seks-životinje, koje se tim “zadacima” posvećuju jednako kao i svemu drugom. Privlače ih pametni ljudi koji će ih zaintrigirati rečima, a seksualno su najkompatibilniji sa Bikom, Devicom, Rakom, Škorpijom i Ribama.

Vodolija

Teško je precizno odgonetnuti ove ekscentrike jer im svaki dan odgovara nešto drugo, ali činjenica je da imaju snažan libido koji se povećava sa mentalnom stimulacijom i količinom zavođenja u odnosu, a s pravim partnerima rado će se prepustiti i onome što bi drugi nazvali perverzijama. Seksualno su najkompatibilniji sa Blizancima, Ovnom, Lavom i Strelcem.

Ribe

Pripadnici ovog znaka vole igre dominacije i podređenosti u krevetu, kao i fantazije u kojima su oni bespomoćni i moraju da uživaju “protiv svoje volje”. Što je duži staž odnosa, to se oni više prepuštaju u krevetu i postaju divlji. Seksualno su najkompatibilniji sa Rakom, Škorpijom, Bikom, Devicom i Jarcem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here