Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan. Pročitajte današnji dnevni horoskop za ponedeljak, 1. jul 2019. godine.

OVAN

Emotivni odnosi su u prvom planu. Skloni ste raspravama sa voljenom osobom ili decom. Slobodnima predstoji udvaranje ili avantura sa uticajnom osobom.

SAVET: poslušajte savet pretpostavljenih.

BIK

Psihički ste preopterećeni, pa od preteranog perfekcionizma možete postati jako napeti. Smanjite ambicije, ne morate baš svaki zadatak dovršiti bez greške.

SAVET: izbegavajte raspravu.

BLIZANCI

Pred vama su komplikovani poslovni problemi. Reagujte strpljivo i situaciju rešavajte postepeno. Ako budete mudri, lako ćete prevazići zastoj.

SAVET: budite suzdržani.

RAK

Ukoliko se poslovni planovi ne odvijaju kako treba, ne gubite strpljenje. Radi se o prolaznoj krizi koju brzo prevazilazite bez posledica po materijalnu sigurnost.

SAVET: ne pozajmljujte nikom novac.

LAV

Loše ste raspoloženi, to otežava poslovanje i komunikaciju sa okolinom. Pazite šta izjavljujete jer nepažnjom možete prouzrokovati ozbiljan sukob.

SAVET: ne rešavajte tuđe probleme.

DEVICA

Dobijate pohvalu šefa ili priliku da napredujete u okviru sredine u kojoj radite. Ne sumnjajte u sopstvene kvalitete jer ste stručniji od saradnika.

SAVET: ne povlačite se pred konkurencijom.

VAGA

Danas usporite tempo jer se jutarnja nervoza može preneti i na ostatak dana koji nije povoljan za vas. U odnosu sa pretpostavljenima budite strpljivi.

SAVET: više se odmarajte.

ŠKORPIJA

Danas očekujte nepovoljne vesti od poslovnog saradnika. Ne preterujte u analiziranju i ispitivanju šta se krije iza informacije, ubrzo slede ponovne promene.

SAVET: pojačajte svoj imunitet.

STRELAC

Raspoloženje je u padu, niste motivisani da poboljšate ambijent u kome boravite. Emotivno ste prazni i na pokušaj partnera da vam se približi odgovarate agresivno.

SAVET: izbegavajte začinjenu hranu.

JARAC

Iako je forma na uzlaznoj putanji, danas izbegnite diskusije jer ćete reći i nešto što ne mislite. Na kraju dana očekuje vas prijatno iznenađenje od voljene osobe.

SAVET: prekontrolišite pritisak.

VODOLIJA

Tokom dana stiže nepovoljna vest sa kraćeg puta. Nestabilnu i neizvesnu situaciju ne možete brzo rešiti, pa zato ne pokušavajte da otklonite probleme na silu.

SAVET: prekontrolišite svoj auto.

RIBE

Ostanite koncentrisani. Stiže vam vest iz inostranstva. Trebaće vam brzina i snalažljivost ako želite da iskoristite mogućnosti koje će vam se otvoriti.

SAVET: odmarajte noge.