Horoskop za sredu, 27. avgust 2014. godine

0

OVAN
Pažnja koju dobijate od partnera odličan je povod da poboljšate odnose. Može vas oneraspoložiti odlaganje nekih događaja koje ste jedva čekali.
SAVET: izbegavajte tešku hranu.

BIK
Pažnju ste usmerili na druge ljude kriveći njih za svoje neuspehe. Na taj način gubite mnogo energije a zauzvrat ne dobijate ni nagoveštaj pravog rešenja.
SAVET: priberite se.

BLIZANCI
Pred vama je izazovan dan. Ako budete razumno reagovali, rešićete ljubavne probleme. Moguć je susret sa osobom koja će postati važan deo vašeg života.
SAVET: izbegnite brzopletost.

RAK
Ljubav vas muči i prouzrokuje potištenost. Neka nerazrešena situacija vezana za osobu do koje vam je stalo ne da vam mira i bitno utiče na raspoloženje.
SAVET: budite strpljivi.

LAV
Neki problemi stižu do vrhunca nakon čega sledi razrešenje. Ne dozvolite da vas situacija ponese, svaki kraj je i početak nečeg novog što može biti dobro.
SAVET: ne paničite.

DEVICA
Uvukli ste se u svoj svet i ne dozvoljavate nikome da vam se previše približi. Osećanja su promenljiva pa ponekad ni sami ne znate šta želite.
SAVET: ne prepuštajte se depresiji.

VAGA
Dinamičan, ali uspešan dan je pred vama. Imate priliku za nova poznanstva kao i za pobedu ukoliko su vaše aktivnosti usmerene na neku vrstu nadmetanja.
SAVET: izbegavajte tešku hranu.

ŠKORPIJA
Tvrdoglavo ste se zaleteli u svojim namerama, pa vas svako ometanje sa strane u momentu uvodi u tenziju koja preti da preraste u bes.
SAVET: više taktizirajte.

STRELAC
Kontakti sa osobama koje retko viđate probudiće čežnju za starim dobrim vremenima. Iz zaborava ćete izvući osobu o kojoj ćete danas mnogo razmišljati.
SAVET: vratite se u sadašnjost.

JARAC
Ako ste u vezi, harmonija, ljubav i pažnja koju vam partner pruža, ulepšaće ovaj dan. Ako ste sami, u prilici ste da svojim šarmom nekog potpuno osvojite.
SAVET: budite oprezni u saobraćaju.

VODOLIJA
Ostvaruju vam se želje na čijem realizovanju ste dugo radili. Sada, kada je sve završeno, nedostaje vam žar neizvesnosti i novi izazov na putu uspeha.
SAVET: osmislite novi cilj.

RIBE
Pokušavate da napravite odluke od kojih zavisi vaš lični razvoj u narednom periodu. Ne radite ništa u žurbi jer možete napraviti velike greške.
SAVET: obuzdajte ambicije.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here