Pexels

Postoje određeni parovi koji su jednostavno nekompatibilni. Njihove veze su često pune nesuglasica i sukoba, a možda su zvezde glavni krivci.

Ova tri horoskopska para ne bi trebalo da budu zajedno.

Strelac i Ovan

Strelčevi su poznati po svojoj nezavisnosti i želji za istraživanjem, dok su Ovnovi energični, strastveni i avanturistički raspoloženi. Oba znaka vole da preuzmu inicijativu i često se takmiče za dominaciju. Ali takva konkurencija može dovesti do stalnih sukoba i nedostatka kompromisa.

Rak i Vodolija

Kombinacija ovih znakova može da bude poput mešanja vode i ulja. Rakovi su emotivni, brižni i porodično orijentisani, dok su Vodolije nekonvencionalne, nezavisne i sklone eksperimentisanju. Emocionalnost Raka može da bude neodoljiva za udaljenu i hladnu Vodoliju, dok Vodolije svojom nezavisnošću i promenljivim raspoloženjima mogu da izazovu nesigurnost i anksioznost kod Raka.

Devica i Lav

Ovo je kombinacija u kojoj se susreću perfekcionista i egocentrik. Device su praktične, analitične i posvećene, dok su Lavovi dominantni, samouvereni i željni pažnje. Devica će često kritikovati Lavovu impulsivnost i velikodušnost, dok će Lavovi za Devicu smatrati da je previše kritična i pedantna. Ovaj stalni sukob između praktičnosti i sebičnosti može ozbiljno da ugrozi stabilnost veze, prenosi Index.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here