Pixabay.com

Prekid veze nikad nije jednostavan, a svaka osoba se na različit način nosi s raskidom.

Dok pojedini brzo nastavljaju dalje, mnogi ljudi često u sebi zadržavaju ljutnju, koja može trajati godinama, i jednostavno ne mogu da se pomire s činjenicom da je vezi došao kraj.

Neki idu toliko daleko da ne mogu da se smire dok se ne osvete. Ova tri horoskopska znaka najteže leče slomljeno srce, piše Index.hr.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici. Najteže prihvataju raskid, pogotovo ako ih partner iznenada i na grub način ostavi. Njihova prva reakcija može da prođe mirno, a potom se može pretvoriti u bes i frustraciju, koja preraste i u želju za osvetom. Škorpije mogu da budu dugo ogorčene i ljute zbog raskida, a u nekim slučajevima to traje i godinama. Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.

Jarac

Jarci imaju potrebu sve da analiziraju, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Vole da spajaju kockice jer su dobri u logistici i pronalaženju odgovora. Nakon prekida veze većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili šta je pošlo po zlu u vezi, a često okrivljuju sebe.

Međutim, kada osete da je partner jednako odgovoran za prekid, onda postaju ljutiti. Mogu razviti toliko intenzivne negativne emocije da počnu da mrze osobu koju su do juče voleli. Jarcima je obično potrebno mnogo vremena da prihvate raskid i da se oslobode besa

Vaga

Pripadnici ovog znaka imaju potrebu za ravnotežom i harmonijom, zato ljubavni raskid može da poremeti balans u njihovom životu. To je jedan od razloga zašto Vage teško prihvataju prekid veze i postaju uznemirene i ljutite.

Zanimljivo je da, iako često u sebi gore od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile svoj život i da je sve u redu. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da opsedaju partnera, nastave da mu se javljaju ili smišljaju određene igrice kako bi pokušali da ga vrate u svoj život.

1 COMMENT

  1. laku noc ali aleksandra dapitam kada mogu da odem za nis……..nemoj mo u pruzi ja sa se uzelela svog muza u nis……alo eu dokle vise

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here