Youtube/Gazeta Express
Avdulah Hoti

Kosovski premijer Avdulah Hoti izjavio je danas da dijalog, koji je ponovno pokrenut između Beograda i Prištine u Briselu, nije tehnički, već “dijalog o međusobnom priznanju dve zemlje”.

Hoti je na Fejsbuk nalogu naveo da to nije tehnički dijalog, već su to razgovori koji se vode kako bi se došlo do konačnog dogovora o međusobnom priznanju.

– Ne postoji tehnički dijalog, već samo dijalog o konačnom sporazumu o međusobnom priznavanju i normalizaciji odnosa između dve zemlje – poručio je Hoti.

Posle 20 meseci, pre par dana, nastavljeni su pregovori Beograda i Prištine uz posredstvo predstavnika Evropske unije.

3 COMMENTS

  1. –” Ne postoji tehnički dijalog, već samo dijalog o konačnom sporazumu o međusobnom priznavanju i normalizaciji odnosa između dve zemlje” – poručio je Hoti.
    DA LI JE OVAJ ČOVEK PRIRODNO GLUP ILI SE PRAVI DA JE BUDALA ?
    Tražio sam na spisku svih zemalja sveta u U.N. nigde ne postoji država Kosovo,ali treba Hotiju reći da postoji
    pokrajina u Republici Srbiji a zove se KOSOVO I METOHIJA,pa je glupost tražiti priznanje Srbije od same Srbije.

  2. Pa priznajte se sami dva puta, mozda ce vam pomoci. Ne moze svako ni glup biti. Mozete se samo nadati da se crveni vrate, oni tudje daju svakome.

  3. KAKVO UZAJAMNO PRIZNANJE? KO FORSIRA TU GLUPOST? KAKO MOGU ONI I KOME TREBA NJIHOVO PRIZNANJE? MI SMO MEDJUNARODNO PRIZNATA DRZAVA I CLANICA UN-A? ONI SU ODMETNUTA ZAJEDNICA OPSTINA NA CELU SA NARKO KARTELIMA I VLASNICIMA BORDELA. SMUCI MI SE SVAKI PUT KADA NEKO POMENE UZAJAMNO PRIZNANJE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here