pixabay

Policija je u Viktoriji u Australiji u jednom porodičnom domu pronašla četvoro mrtvih, majku i troje dece, prenosi Dejli mejl.

Policija sumnja da je troje dece – Kler (7), Anu (5) i Metjua (3) ubila njihova majka Kejti Perinović (42), koja je nakon toga počinila samoubistvo. Tela žrtava pronašla je policija u četvrtak u porodičnom domu Perinović, nakon što je Kejtin suprug Tomislav (48) alarmirao sve službe.

Istražitelji Odeljenja za ubistvo, u izjavi za medije, potvrdili su da Tomislav Perinović nije bio uključen u čin ubistva te je odmah pušten iz zatvora.

Tužni prijatelji i susedi prijatelji Perinović izjavili su kako se Kejti već nekoliko nedelja ponašla neobično.

– Nekoliko nedelja pre ovog nesrećnog događaja, Kejti i njena deca prisustvovali su rođendanu moje kćerke. Kejti je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam videla u tom izdanju. Na rođendanu je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primetile njeno čudno ponašanje – rekla je Kejtina komšinica Meri Grouvs.

Pre tri meseca Kejti je neočekivano dala otkaz na svom radnom mestu gde je godinama radila kao psihoterapeutkinja, a njeni prijatelji i poznanici sumnjanju da je razlog tome bila depresija.

Prema pisanju portala Herald Sun, porodica Perinović je hrvatskog porekla. Pišu i kako je preminuloj ženi devojačko prezime bilo Blažević, a njena majka takođe navodno živi u Australiji.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime