commons.wikimedia/Rprpr
Knin

Napad na Srbe, goste kafića u Uzdolju pored Knina, okarakterisan je, nakon konsultacija policije i Opštinskog državnog tužilaštva, kao krivično delo “izazivanje nereda”, saopštili su danas iz šibenske policije.

Počinioci napada su još nepoznati, a napadače će teretiti za krivično delo izazivanja nereda i preti im od šest meseci do pet godina zatvora.

– Počiniocima napada tako preti od šest meseci do pet godina zatvora – izjavila je portparolka Policijske uprave (PU) šibensko-kninske Marica Kosor, prenela je Hina.

Odmah nakon napada, policija je još nepoznate maskirane počinioce počela da traži zbog krivičnih dela nasilničkog ponašanja, nanošenja telesnih povreda i oštećenja tuđe stvari. Ali, kako su objasnili u šibenskoj policiji, nakon konsultacija s Državnim tužilaštvom, zaključeno je kako su sva ta tri krivična dela sadržana u kaznenom delu “izazivanja nereda”.

U napadu maskiranih osoba na Srbe koji su u kafiću u Uzdolju gledali utakmicu “Crvene zvezde” i “Young Boysa”, u sredu je povređeno više osoba, a najteže je stradao 17- godišnjak koji je neko vreme bio zadržan na lečenju u kninskoj bolnici.

2 COMMENTS

  1. Pa poznato je da su krvati najhrabriji narod na svetu
    al ne zato sto se nikog ne boje vec sto se niceg ne stide
    cega se pametan stidi oni se tim ponose

    • Hahaha taj se tip zaletio u Bg u Žandarmeriju i onda ste govorili da je to Hrvat iz Šibenika a sad je Srbin. Odlucite se.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here