ATAImages
Toni Cetinski

Hrvatski pevač Toni Cetinski (51), poput mnogih kolega, već mesecima nema nastupe zbog krize nastale pandemijom koronavirusa, a on je kako je naveo, rešio da promeni profesiju, bar na kratko.

– Da sutra sve stane, da se sve otvori, sada malo ljudi može sebi da priušti da kupi ulaznicu za koncert… Znači to je nemoguća misija, tako da sam odlučio da se okrenem manjim koracima i svima to savetujem koji su navikli da zarađuju možda malo više, da se iskuliraju i da shvate da jako dugo još neće zarađivati tako kako su zarađivali možda ranije. Ja sam evo posadio vrt, da probam kako to ide, odličan paradajz, odlična salata, na sreću – poručio je Cetinski u videu koji je objavio na svom Fejsbuk profilu.

“ Manjim koracima i samo pozitiva “Idemo manjim koracima okrenuti sve na pozitivu jer ovako ćemo oboljeti a to nam nije cilj. Voli vas Tony ❤️Veseli me da ću se 08.08. vratiti kroz glazbu u “NAJBOLJE GODINE” ‘80 , ‘90 !!Amadria Park Opatija Hotel Milenij – predivna terasa na otvorenom uz kvarnersko more, vi i ja ❤️Za najbolji zvuk zaduženi su partneri iz Bossanova Bose i Rovinj FM

Gepostet von Tony Cetinski am Montag, 27. Juli 2020

On je naveo da je svestan situacije i da još dugo neće moći da nastupa, te je kolegama savetovao da se ugledaju na njega i da se okrenu nekim novim poslovima od kojih će moći da zarađuju u narednom periodu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here