Hteo je da se obesi zbog njega: Era otkriva zašto se nije čuo sa porodicom njegovog pokojnog prijatelja!

Alo!
Youtube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal
Era Ojdanić

Pevač je otkrio da Boru nikad neće zaboraviti i priznao da mu je i dalje teško što je preminuo neko ko mu je bio kao rođeni brat.

“Na sahrani je bilo strašno, ne znam ni šta da kažem. Mnogo mi ga je žao, kao da sam izgubio brata rođenog. Proveli smo 50 godina zajedno, družili se i radili, delili smo poslednju koru hleba… Nikada jedan drugog nismo ružno pogledali, a kamoli da smo se posvađali ili nešto zamerili. Sudbina je takva, od toga se ne može pobeći, ali nikad ga neću prežaliti”, rekao je Era, ističući da je njegovo prijateljstvo sa Borom bilo jedno od najjačih na estradi, prenosi 24sedam.

“Neću da budem skroman u ovom slučaju. Naše prijateljstvo je bilo jedno od najjačih i najčvršćih na estradi. Svi su to znali i videli. Nas dvojica smo takvi bili, otvoreni ljudi iz naroda, dobre kolege jedan drugom, pomagali smo se kad god je trebalo, a sad njega nema”, dodao je Ojdanić.

Nakon sahrane, koja je obavljena 14. oktobra, Era se nije ni video ni čuo sa članovima porodice pokojnog pevača.

“Nisam u kontaktu sa njegovom porodicom. Nisam imao snage da ih zovem, a moram zvati njegovog starijeg sina Vladu da vidim kad je 40 dana, da odem, a mu upalim sveću”, kazao je Ojdanić.

Pevač je na kraju još jednom podvukao da se, kao i veliki broj njegovih kolega, iznenadio kada je saznao da je Bora preminuo, jer je uvek kad ga je viđao bio raspoložen i pun energije osim prilikom poslednjeg susreta.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime