Partnerstvo sa Poštom Srbije utrostručuje prisustvo kompanije u Srbiji uz sponzorstvo za Humanitarni most Vesti.

Jedna od najvećih svetskih kompanija za transfer novca – MoneyGram International, Inc. (NASDAQ: MGI), saopštila je da je da se ova usluga može naći odnedavno i u Pošti Srbije, što će omogućiti korisnicima da šalju i primaju novac na 1.300 novih lokacija, proširujući MoneyGram usluge širom Srbije, posebno u ruralnim oblastima.

– Čast nam je da sarađujemo sa Poštom Srbije, jer Pošta ima ugled kod građana Srbije, a razgranata mreža pošta pružiće im veće mogućnosti za finansijsku uključenost uz dodatne pogodnosti. Trenutno smo dostupni u 700 menjačnica, odabranim bankama i na drugim lokacijama širom zemlje, a uz dodatnih 1.300 poslovnica bićemo dostupniji i pomoći klijentima da budu povezani sa voljenima širom sveta – rekao je Grant Lines, glavni direktor prihoda za MoneyGram.

Kompanija MoneyGram će za akciju Humanitarni most Vesti, u periodu od 4. decembra 2019. do 4. marta 2020. godine, donirati po jedan evro od svake MoneyGram transakcije koja je obrađena u Pošti Srbije.

Humanitarni most Vesti je filantropski projekat vodeće novine u srpskoj dijaspori – Vesti. Humanitarni most Vesti svakog dana ima stranu u Vestima u kojoj apeluje na čitaoce da pruže pomoć i daju donacije onima kojima je pomoć potrebna. Obezbeđujući sponzorstvo za ovu stranu, MoneyGram se nada da će povećati pomoć i stvoriti veću svest o dobrotvornim akcijama širom globalne srpske zajednice.

Doznake u Srbiji dostigle su 4,108 milijardi dolara u 2019. godini, prema proceni Svetske banke. MoneyGram kao značajan izvor deviznog priliva zemlje spreman je da pomogne porodicama širom Srbije nudeći više lokacija za primanje i slanje novčanih transfera. Budući da je konkurentan na tržištu pružajući pristupačne cene i dodatnu vrednost, MoneyGram je fokusiran na pružanje inovativnih proizvoda i usluga srpskoj zajednici.

O MoneyGram International, Inc.

MoneyGram je globalni lider u omnichannel prenosu novca i uslugama plaćanja koji prijateljima i porodici omogućava pristupačno, pouzdano i povoljno slanje novca za dnevne životne potrebe u preko 200 zemalja i teritorija.

Inovativna MoneyGram platforma koristi svoju vodeću digitalnu i fizičku mrežu, globalni mehanizam finansijskih transakcija, infrastrukturu zasnovanu na cloud-u sa integrisanim API i svoj neuporedivi program usaglašavanja koji vodi industriju u zaštiti potrošača.

Za više informacija posetite moneygram.com

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime