Humanost bez granica

0

Dragan Andrić, Dragana Pavličević-Tomić, Marko Stijaković

 

Predsednišvo ASD je zaokružila donaciju i uplatilo 1.000 evra na račun Pomoć za Srbiju, Ambasade Republike Srbije u Austriji. 

– Kao bilateralno društvo prijateljstva, čast nam je, a i moralna obaveza da pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, tim humanitarnim činom pokazujemo da smo pravi prijatelji u situaciji kada je to najpotrebnije – ističe Dragana Pavličević-Tomić iz ASD.

– Posebno mi je zadovoljstvo da mogu da učestvujem u akcijama poput ove jer me to zbližava sa mojim korenima i s nadom da se slične prirodne nezgode neće više ponavljati.

– Mi iz ASD smo iskreni prijatelji i bićemo našoj zemlji uvek na raspolaganju, kada god to zatreba – naglašava generalni sekretar ASD Dragan Andrić.

ASD se zahvaljuje svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji, a posebno šefu austrijske diplomatije Sebastijanu Kurcu i ambasadoru Srbije Peri Janković, koji su se stavili na raspolaganje i preuzeli pokroviteljstvo Dana austrijsko srpskog prijateljstva 2014.

– Ova skromna pomoć treba da pokaže da nismo zaboravili naše sunarodnike i da podstakne sve one koji mogu i žele da pomognu. Humanost ne poznaje granice i nikada ne prestaje, zato ćemo nastaviti da pomažemo sve one kojima je pomoć neophodna – naglasio je predsednik ASD dr Marko Stijaković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here