Nik Kirios snimljen je u jednom noćnom klubu u Adelejdu, u pojedinim trenucima ne poštujući socijalnu distancu i ne noseći zaštitnu masku. Možda to i ne bi bilo toliko čudno da Australijanac nije nedeljama kritikovao Novaka Đokovića zbog organizacije Adrija tura u Beogradu, a posebno žurke koju je upriličio.

Australijanac Nik Kirios jedan je od najvećih kritičara Novaka Đokovića na ATP turu. Talentovani tenier posebno je “uzeo na zub” srpskog asa zbog organizovanja Adrija tura u Beogradu u jeku epoidemije koronavirusa, a Novakovu organizaciju žurke nazvao je neodgovornom.

Samo nekoliko nedelja kasnije, Kirios je bio gost jednog noćnog kluba u Adelejdu, a na svom Instagram nalogu objavio je fotografije na kojima nosi zaštitnu masku.

Međutim, očevici kažu da je Australijanac veći deo večeri proveo bez zaštitne maske, ne poštujući pravila socijalnog distanciranja.

I to sve u danu kada je u Australiji zabeležen rekordan 501 novi slučaj zaraze za 24 časa.

View this post on Instagram

Brothers.

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

Novaku su u odbranu stali učesnici Adrija tura, od kojih su se pojedini, kao i sam Đoković, zarazili koronavirusom, ali i nekadašnji trener srpskog tenisera Boris Beker.

Kirios je svima uredno odgovorio poutem društvenih mreža, naglašavajući kakao su Novakove akcije neodgovorne i da doprinose širenju zaraze. Čak je dodao da su njegova porodica i on odgovorni, kao i da poštuju sve mere prevencije od zaraze.

Odlazak Australijanca u noćni klub izazvao je brojne reakcije javnosti, a mnogi su njegov postupak nazvali licemernim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here