Youtube/Socijaldemokratska stranka SDS
Boris Tadić

Demokratska stranka (DS), Socijaldemokratske stranka (SDS) i stranka ”Zajedno za Srbiju” odlučile su na današnjoj konstitutivnoj sednici Ujedinjene Demokratske stranke da bojkutuju naredne izbore.

DS je prethodno na Glavnom odboru samostalno donela odluku da neće izaći na izbore, a njen predsdednik Zoran Lutovac je rekao novinarima da je samo četvoro od 200 prisutnih članova odbora bilo protiv.

Predsednik SDS Boris Tadić je rekao da se za neizlazak na izbora zalaže duže od godinu dana, a lider partije ”Zajedno za Srbiju” Nebojša Zelenović rekao da su se rešili na bojkot jer nije ispunjen njihov zahtev da se do 15.septembra smene svi članovi REM-a.

3 COMMENTS

  1. Pa morate bojkovati izbore kad nećete preći cenzus za ulazak u skupštinu,a pitanje da li će vam ovaj put amerika pomoći da vam se poklone glasovi.Kad ste tako sigurni u biračko tel,izveli ste glasače na ulicu,pa što onda ne idete na izbore i pobedite u izbornoj trci.Vas u stvari više u Srbiji niko ne želi da vidi,a kamoli da glasa za vas.To je vaš razlog za tobožnji bojkot.

  2. ti moras za stosta da odgovaras, isporuku generala, resavanje kosmeta sa un na eulex, privatizacije,

  3. bojkotuju izbore
    u Srbiji samo cizma slicna titovoj moze da vlada
    izjava one ruskinje da je sbska drzava politcka lesina ja se SLAZEM

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here