Napadač Milana Zlatan Ibrahimović debitovao je na poznatom festivalu Sanremo u utorak veče, a publici se predstavio u maniru “arogantne” zvezde koja je preuzela šou. 

Naravno, sve kako bi se dobio komičan efekat po kojem je ovaj festival pepoznatljiv.  Tako je popularni Ibra na binu izašao uz hit Nade Topčagić “Jutro je”, da bi se priključio voditelju i muzičkom direktoru Amadeusu koji je inače veliki navijač Intera.

– Čast mi je što sam ovde, ali i za vas je čast što me imate ovde – rekao je Zlatan na početku, dok italijanskim medijima nije moglo da promakne da je na reveru crnog odela imao srebreni vez na kom je pisalo “Ibra.”

Ibrahimović se potom našalio da preuzima funkciju direktora festivala, te je poručio da uvodi svoja pravila.

– Pre svega, u konkurenciji će biti 22 pevača – 11 protiv 11!

Na Amadeusovu opasku da festival ima 26 takmičara, Ibra je rekao:

– Kako to? Pa prodajte četvoricu, čujem da Liverpul traži igrače. Ako ne, onda ih stavite u baštu i ja ću poraditi sa njima.

– Drugo pravilo je o sceni. Premalena je, stvotrena je za male ljude poput vas. Potrebno je da bude 105 metara sa 68 metara, poput terena na San Siru. Zlatanov festival će trajati 90 minuta uz nadoknadu i ne brinite. Sve dok je Zlatan ovde, nema stresa, sve će biti u redu. Ja sam najbolji na sceni, ne samo večeras već svih vremena – poručio je Šveđanin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here