Fudbaler Švedske Zlatan Ibrahimović se vratio u nacionalni tim, asistirao je za gol, a potom je na svom Instagram profilu ubacio sliku sa kratkim opisom “Carl XVII Guztaf”.

Šveđani su u prvoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo bili bolji od Gruzije minimalnim rezultatom, a jedini pogodak na meču postigao je Viktor Klaeson, dok je asistent bio Ibrahimović.

Zanimljivo, on se povukao iz nacionalnog tima posle Evropskog prvenstva 2016 godine, ali pre samo 3 nedelje je odlučio da se sa 39 godina vrati u nacionalni tim. Povratak je najavio na njemu svojstven način povratak Boga, glasila je poruka na Tviteru.

Samo dan nakon utakmice s Gruzijom, osvanula je nova fotografija na njegovom Instagram profilu u kojoj je ponovo sebe nagradio jednim epitetom. Ovaj put se uporedio sa Karlom Gustafom, trenutnim kraljem ove zemlje.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

1 COMMENT

  1. On je zaista kralj ali samo svih egomanijaka! Nikada nisam podnosio takve a onima kojima je u genima da budu poltroni, tapšači i stado, od srca želim dovoljno trave, zdravo grlo za blejanje i elastičnu kičmu za saginjanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here