Ministarstvo odbrane Srbije

Ministarstvo odbrane poziva sve ljubitelje vojne istorije da u subotu, tačno u podne, učestvuju u nagradnom kvizu iz srpske vojne istorije „SVI KVIZ“ na zvaničnom internet sajtu i Fejsbuk stranici Ministarstva odbrane.

Potencijalni učesnici imaju priliku da do subote provere svoje znanje i pripreme se za takmičarski ciklus, putem test verzije kviza koja je od početka godine dostupna na sajtu Ministarstva odbrane.

Takmičarski kviz je vremenski ograničen, a u obzir će se uzimati samo rezultati onih učesnika koji ga pokrenu u vremenu od 12.00 do 12.05 časova 5. februara. Vreme počinje da se meri nakon unosa podataka o igraču i klikom na dugme “Započni kviz”.

Najbolje rangiran takmičar je onaj koji bude imao najviše tačnih odgovora za maksimalno pet minuta. U koliko više takmičara imaju isti broj tačnih odgovora, u obzir se uzima vreme za koje je kviz završen, a ako više njih na pitanja odgovore za identično vreme, prednost se daje onom ko je prvi započeo igru.

Najuspešniji takmičar biće nagrađen sedmodnevnim boravkom na bazi polupansiona u objektima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na Tari, a drugoplasirani u objektima Vojne ustanove „Morović“, takođe u trajanju od sedam dana. Trećeplasiranog takmičara očekuje paket promotivnog materijala Ministarstva odbrane.

Takmičarski ciklusi će se realizovati svake prve subote u mesecu do kraja 2022.godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here