Na bioskopska platna uskoro stiže novi, nekonvencionalan projekat kao pravo  osveženje na domaćoj filmskoj sceni. Po prvi put na filmu okupljeni su najpoznatiji influenseri i youtuberi iz Srbije i regiona.

Bogdan Ilić – „Baka Prase” – poznati youtuber iz Srbije

Medju njima su i najpoznatiji youtuber i gamer iz Srbije Bogdan Ilić – „Baka Prase” i Nenad Krstić  – „Tony TCTN”, kao i Kaja Kočevar – „Kaya Solo” iz Slovenije,Veronika Rosandić, Vid Juračić, Fran Lauš, Nika Ilčić, iz Hrvatske, Amel Družanović – „Meca Cazin” iz Bosne i Hercegovine i mnogi drugi!

Nenad Krstić – „Tony TCTN” – svetski poznati gamer iz Srbije

Najzvučnija imena domaćeg i regionalnog virtuelnog prostora, u kojem današnje generacije doslovno odrastaju, učestvuju u zajedničkoj filmskoj avanturi, igranom filmu IDEŠ? IDEM! – dugometražnom prvencu Ljube Zdjelarevića, reditelja iz Hrvatske koji u bioskope stiže ove jeseni.

Film nam donosi nesvakidašnje filmsko proputovanje od Zagreba, preko Beograda do Istanbula u izvođenju najuticajnijih influensera regiona, u kom svako od njih predstavlja – samog sebe! Iako film funkcioniše kao fikcija, to je jedinstvena prilika da se približimo mladim zvezdama koje su zauzele virtuelni prostor i vešto iskoristili zakone digitalnog doba kako bi od svog imena izgradile – brend.

Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje, na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, obrti i raspleti, kroz koje će otkriti nove spoznaje, obnoviti stare ljubavi, započeti nove, a sve sa konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gejmerskom okršaju u Istanbulu. Kako svako od njih funkcioniše u zadatim uslovima, i koliko se virtuelna slika koju predstavljaju svojim generacijama razlikuje od njih samih, tj. lika kog prikazuju, publika će moći da proveri već od jeseni u svim bioskopima.

Ideš? Idem! je dugometražni prvenac Ljube Zdjelarevića. Scenario potpisuje Nikolina Bogdanović, produkcija Kinoteka. Producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec iz Hrvatske.  Distributer filma je 2i Film.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here