EPA/Etienne Laurent
Predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis oštro je osudio odluke svojih igrača.

Kontroverzni De Laurentis je govorio o Hoseu Kaljehonu i Drisu Mertensu, koje je kritikovao. On je oštro osudio razmišljanje Španca i Belgijanca da napuste Napoli i presele se u kinesku ligu.

– Apsolutno ne planiram da uradim išta povodom toga. Svaki igrač ima svoju vrednost, u zavisnosti od toga gde i kako igra, koliko ima godina i kako se ponaša… Ako žele da se “prodaju” Kini i da budu preplaćeni, a da žive us**n život dve ili tri godine, to je njihov problem – oštar je bio De Laurentis.

Mertensu i Kaljehonu sa Napolitancima ističe ugovor na kraju sezone.

– Kina nije kompetetivna, veoma je daleko. Ako oni misle drugačije to je njihov problem. U životu morate da izaberete da li želite da budete srećni i radite posao koji volite – ili da radite samo zbog novca. Za mene novac nije cilj već samo usputna dobit. Ako je za njih cilj, neka odu u KinU – dodao je on.

On je uporedio Mertensa i Kaljehona sa defanzivcem Kaliduom Kulibalijem.

– Volim Kulibalija kao osobu, pa sam odbio 105 miliona evra za njega, ali doći će vreme kada ću morati da ga prodam. Ko god kaže da nismo popravili odbranu nije u pravu – zaključio je De Laurentis i u sličnom maniru opisao situaciju sa Fabijanom Ruisom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here