IDJTV Quiz otkriva koliko se poznaju poznati u Srbiji (VIDEO)

Ako ste mislili da zvezde domaće muzičke scene znaju baš sve o ljudima koji su im bliski, možda ste se prevarili. Zato je IDJTV odlučio da na svom YouTube kanalu pokrene novu emisiju Quiz u kojoj ćete saznati detalje života naših najpopularnijih pevača, ali i tome koliko oni poznaju svoje partnere, prijatelje i članove porodice.

IDJTV Quiz je nova emisija koja od njenih učesnika zahteva deljenje detalja iz svojih privatnih života. Učesnici sede jedno preko puta drugog dok jedan od njih postavlja pitanja o sebi na koje drugi takmičar mora dati tačan odgovor. Ova igra znanja stavlja na test odnose poznatih i njihovih privatnih i poslovnih partnera, roditelja, prijatelja i poznanika, te baš preko ove emisije publika ima priliku da sazna koliko se svi oni zapravo poznaju, kao i neke zanimljive delove njihovih života za koje ranije nismo znali. Svoje znanje prvi su proverili mladi par Voyage i Breskvica, koji su u prvom delu emisije ušli duboko u prirodu njihovog odnosa i izneli detalje o početku njihove romantične veze. Sledeći njihov primer, Quiz-u su se pridružili niko drugi do Lune Đogani i Marka Miljkovića, a u ovoj epizodi saznali smo da li je Luna devojka koju je Marko najviše voleo do sada. Svoje mesto na „vrućim stolicama“ našli su i rep duo Fox i Surreal, koji su u svom stilu ispričali početak njihovog druženja.

IDJTV Quiz, čija prva epizoda broji preko pola miliona pregleda, možete pratiti svake nedelje na IDJTV YouTube kanalu i saznati ko će biti sledeći gosti, kao i kakve će tajne sledeće podeliti sa svojim vernim fanovima.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime