Instagram
Nataša i Igor Kojić

Nakon nedavnog razvoda od hrvatske pevačice Severine Vučković, osmeh se ponovo vratio na lice fudbalskog menadžera Igora Kojića, a za to je zaslužna njegova sestra Nataša.

Nataša, ćerka pevača Drgana Kojića koja već dugi niz godina živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je najpre studirala, a potom i pokušala da ostvari muzičku i glumačku karijeru, pozirala je sa svojim mlađim bratom koji joj je došao u posetu.

– Sestra – napisao je Igor pokraj fotografije sa starijom sestrom.

Tridesetsedmogodišnja Nataša više od deset godina nije dolazila u Srbiju, a pre nekoliko godina brat joj je takođe bio u poseti i to u društvu tadašnje supruge.

Inače, Nataša Kojić Taša pre dve decenije otpočela je muzičku karijeru u Srbiji, da bi potom digla ruke od mikrofona, upisala prestižni univerzitet u Sjedinjenim Američkim Državama i ostala da živi u Los Anđelesu. Zbog problema sa papirologijom ona ne može da se vrati u Srbiju, ali je, kako kaže, sa članovima svoje porodice svakodnevno u kontaktu.

Budući da zbog pandemije koronavirusa Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja duže od dve godine nisu posetili naslednicu, nema sumnje da Nataši ovaj susret sa bratom veoma prija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here