Već duže vreme u Čikagu ne cvetaju ruže. Ceh loših rezultata je nedavno platio Fred Hojberg, a na njegovo mesto seo je Džim Bojlen, njegov dosadašnji pomoćnik i nekadašnji asistent Grega Popovića.

Čikago Bulsi posle 28 odigranih utakmica imaju čak 22 poraza!

Posle pobede protiv Oklahome u subotu, u nedelju su doživeli jedan od najubedljivijih poraza u istoriji od Bostona (133:77).

Trener Bojlen je u tom duelu u jednom momentu zamenio celu petorku, da bi kao kaznu za to što se nisu trudili zakazao trening sledećeg dana. Igrači to nisu prihvatili…

Prema saznanjima “Yahoo”-a, košarkaši Bulsa su se posle toga obratili sindikatu NBA lige nezadovoljni time što su morali da treniraju posle dva uzastopna meča.

Haos vlada u Čikagu, a ostaje da se vidi na čiju stranu će stati uprava franšize. Posebno pošto su potpisali ugovor sa njim do 2020. godine. Navodno su neki igrači ljuti jer “kopira” Grega Popovića”.

– Moraš to da zaradiš iz godine u godinu. Pop nije postao to što jeste za godinu dana. Neophodne su pobede naravno, ali i stvaranje poverenja između igrača i trenera – prokomentarisao je Toni Parker, plejmejker Šarlota, situaciju u Čikagu.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here