Tanjug/AP
Viola fon Kramon

Izvestilac za Kosovo u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon kaže da je veoma bitno da su “SAD na našoj strani u dijalogu” Beograda i Prištine.

Ona je dodala da je to važno, jer su “SAD potrebne zbog stabilnosti na duže staze”-

Fon Kramer je ovo rekla za “Kosovo onlajn” povodom nedavne posete specijalnog izaslanika SAD Metju Palmera i specijalnog predstavnika EU za dijalog Miroslava Lajčaka Beogradu i Prištini.

Kako ističe “specijalni predstavnik Palmer je počeo da radi pod administracijom predsednika Trampa, ali se nada da će sada moći da nastavi svoj rad na način, koji zaista pomaže multikulturalnoj saradnji”.

– Evropski akteri sigurno cene posvećenost predsednika Bajdena i da, region zaista treba podršku SAD. Zajednica srpskih opština je sigurno jedno od pitanja, ali ima toliko toga što bi srpska zajednica mogla da uradi na tom procesu. Verujem da u dijalogu ima drugih hitnih stvari, ali se nadam da će jun predstavljati svež start u procesu – navela je Viola fon Kramon.

6 COMMENTS

  1. Ja bih vama dao odgovor sa potpisom za ulaz u EAU i slikao bih se sa Putinom da crknete sotoni.

  2. Најхитније од свега је да Швабама постане јасно да Србија никад неће бити швапска колонија. Сав њихов труд по том питању, до сада их је много коштао. Није им јасно. Ако неко мора да нестане из Европе то ће бити Швабе а не Срби.

  3. Još jedan dokaz da posrednik u dijalogu nije neutralan! Smrdljivi EVROPEJCI. Sve rade u “rukavicama”

  4. Kako nema hitniji stvari, a evo i kojij:

    Da se plati i namiri odšteta Srbiji za sve što je nepravedno urađeno.
    Da se kazne pravi zločinci i lopovi koji su napali iz čista mira jednu suverenu državu i članicu UN-a.
    Da se pronađu oni koji stoje iza svega toga što je bilo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here