Promo
Aleksandra Cipka Tadic

Pevači će 2020. godinu pamtiti po tome što zbog epidemije virusa korona uglavnom nisu imali posla.

Sve popularnija pevačica Aleksandra Tadić Cipka je otkrila koliko joj teško što u 2020. nije nastupala kao ranijih godina.

– Moram priznati da mi je tokom cele ove situacije najviše prijao odmor s obzirom na to da sam deset godina redovno nastupala svaki vikend. Dobro mi je došlo da se odmorim i da svoje slobodno vreme posvetim porodici i prijateljima. Samim tim to je najveća promena koja mi se desila u 2020. godini. Tempo života mi se usporio, a ranije mi je život uglavnom bio turbulentan.

Koje navike su promenila u toku krize?

– Nisam rob ničega tako da mi nije problem da određene stvari ubacim iz upotrebe. Prilično sam promenila način ishrane i izbacila kafu i umesto nje pijem kakao, koji je fantastičan antioksidant i to mogu da preporučim svima. Takođe, ranije idem na spavanje, ranije ustajem, sve u svemu jedan zdraviji način života.

Postoji li nešto lepo po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu?

– Početkom godine sam izbacila svoj drugi singl “Uskoro”, koji je fantastično prošao kod publike i to je najlepša stvar koja mi se dogodila kada je posao u pitanju. Privatno bih izdvojila vreme provedeno sa najmilijim ljudima.

Šta si sebi poželela u 2021. godini?

– Poželela sam da se što pre vratimo u normalu i da iz cele situacije izađemo živi i zdravi i kao pobednici. Takođe jedva čekam da se vratim svom poslu, nastupima i publici i da napokon predstavim sve nove pesme na koje publika već mesecima čeka. I u skladu sa tim, poželeću sebi jedan mega hit u 2021. godini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here