EPA-EFE/Niels Christian Vilmann

Zbog autobiografije koju je nedavno objavio, nema sumnje da je danski napadač Niklas Bendtner u centru pažnje britanskih medija – pre svega zbog činjenice da je nosio dres Arsenala, Birmingema, Sanderlenda i Notingem Foresta!

Naravno, tamošnje medije najviše interesuju pikanterije kontroverznog fudbalera koji se poprilično raspisao kada je u pitanju ta tema, te je nedavno otkriveno da je za sat i po vremena potrošio 400.000 funti na ruletu.

Kao i da je bivšoj devojci platio ugradnju silkikona kako bi ova abortila i da igrači u Premijer ligi koriste usluge prostitutki čak i noć pre utakmice.

Niklas kaže da je bio veliki izazov ostati 100 odsto “čist” i da je to za rukom pošlo Kristijanu Eriksenu i Mikelu Arteti, ali da je on već sa 18 godina upao u seksualne igrice sa saigračima u hotelu.

– Išli smo kući posle meča tek sutradan. Bili smo u hotelu i kada je sve polako utihnulo nas dvojica smo napustili sobe i ušunjali se u šank. Tamo smo našli dve lokalne devojke s kojima smo otpočeli razgovor – rekao je Danac:

– Odjednom smo odlučili da posetimo zatvoreni bazen, a kada smo ušli ispostavilo se da on ima i tobogan. Međutim, i pre nego što smo ga videli razradili smo svoje interno takmičenje koje smo samo malo modifikovali.

– Naime, jedan par bi sudio drugom paru koji se spušta niz tobogan i za to vreme ima seks u svim mogućim pozama. Moj saigrač se na sledećem treningu pojavio sa poderanim kolenima zbog toga što je imao seks u psećem stilu. Dakle, to su bila vremena.

Inače, Bendtner je od 2017. u vezi sa modelom Filin Roepstrof.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here