Imitirali Rokija, kad eto ga i on – Stalone

0

Beta/AP
Selfi sa idolom: Momci i Silvester Stalone
 

Američki glumac Silvester Stalone, koji snima najnoviji, sedmi, nastavak filma "Roki" u Filadelfiji, zatekao se ispred Muzeja umetnosti gde su Piter Rou i njegova dva prijatelja upravo završili, po ugledu na Stalonea iz kultne scene prvog nastavka serijala Roki, trku do vrha stepenica.

– Čoveče, brzi ste. Zbog vas ću ispasti loš – doviknuo im je Stalone posle čega su se fotografisali.

Više hiljada ljudi godišnje obiđe stepenice iz najupečatljivije scene iz filma o bokseru Rokiju Balboi, a većina među njima scenu ponavlja na svoj način. U originalnoj sceni, bokser Roki Balboa trči uz stepenice i završivši uspinjanje pobednički uzdiže ruke uvis i skače.

Statua koja ga predstavlja u toj pozi je, u trećem nastavku filma, bila rekvizit filma. Kasnije ona je postavljena na mesto odakle je sve počelo, gde i danas stoji – na vrh stepeništa Muzeja umetnosti u Filadelfiji.

Zanimljivo je da se Rou nedavno doselio u Filadelfiju iz Los Anđelesa, centra filmske industrije u SAD gde nikada, kako kaže, nije video nijednu poznatu osobu na ulici.

U najnovijem nastavku "Rokija", čiji je radni naziv "Creed", igra i glumac Majkl B. Džordan, koji igra unuka Rokijevog suparnika Apola Krida iz prvog filma iz 1976, koji u kasnijim nastavcima, kao bivši šampion, postaje Rokijev prijatelj i savetnik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here