instagram/printscreen
Kaja Ostojić

Budući da živi u Briselu sa suprugom Džuniorom Džekom, ona retko dolazi u Srbiju, što joj, kako je i sama nedavno priznala, jako teško pada.

S vremena na vreme, ona ipak dođe u Beograd kako bi snimila i, ujedno, ekranizovala pesmu. Ovoga puta Kaja se odučila na drastičan korak kada je reč o njenoj karijeri, pa je, umesto da kupi pesmu i muziku za novi singl, rešila da numeru napiše sama i da joj naziv „Plagijat“.

– Kaja odavno piše tekstove i komponuje jer je to njena velika ljubav. Ovoga puta rešila je da pokaže fanovima na čemu je radila u poslednje vreme, a veruje da će numera „Plagijat“ biti veliki hit. Kako nam je rekla, pesmu je posvetila svim ženama koje se same hrabro bore kroz život, a veruje da je takvih najviše, te je ova numera upravo pisana za njih – otkrio je za “Svet” izvor blizak pevačici.

View this post on Instagram

E ovako…snimanje spota za “Plagijat” je pre dva dana zavrseno, ali eto ja sam se tek sad “dozvala” ? pa bih u to ime, volela da vam napisem par bitnih stvari…Da krenemo od najbitnije – ja sam jedna bogata zena. Ne, u finansijskom smislu, tu sam vrlo osiromasila i nema vise pas za sta da me ujede, doslovno ? Bogatom me cine nekolicina njih koji su, po ko zna koji put, bili bezuslovno tu za mene i olaksali mi ovaj tezak dan i ulepsali zivot @travica_andreja i Dulence vi ste moja dva ❤️ najveca ‼️ E sad, jedno nista manje ❤️ i predivna mlada zena i jos bolji drug, kojoj veliko HVALA sto mi je bila tu, takodje bezuslovno, je @kontrakulturna ? evo, i dalje ne znam da li je lepsa ili se bolje slika, ova mala jednostavno moze SVE ?⚡️? VOLIM VAS!!! Moj “mozak operacije”, moj stilista, psiho terapeut, komicar, drug, sve @banedevic77 HVALA STO SI ME TRPEO – NIJE LAKO ?❤️? Moja @crniples sto nas je namestala jer djuskati ne znamo ali cemo nauciti za sledeci spot ?❤️ Hvala za savrsenu sminku @enajovic @comilica i frizuru @bydejan @makazonee i za vasu divnu energiju koju ste nam doneli! I naravno, beskrajno HVALA momcima iza kamere @lp_marko @petar_kacketdole sto su bili na visini zadatka i sto ce uraditi najjaci spot u mojoj karijeri ☺️??⚡️? I, da, ovu pesmu sam sama pisala i komponovala, a aranzman i produkciju radi brat i zlatni decko @tozla ?? Za sve jake zene, za sve nas koje se pronalazimo u pocetku refrena koji kaze “JA SAM ONA KOJU MRZE, NIKAD ONA KOJU ŽALE” ??⚡️?❤️ Ljubav za mocne i jake zene #girlpower #staytuned ❤️ #PLAGIJAT

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Iako je uštedela za tekst i muziku, Kaja je odlučila da snimi visokobudžetni spot, za koji se nije nadala da će koštati više od 5.000 evra, međutim…

– Bilo je previše neplaniranih situacija tokom snimanja. Oprema kojom je spot snimam zamenjena je u poslednjem trenutku kako bi finalni proizvod izgledao bolje nego što je planirano, pa je i to dodatno koštalo. Morala je da plati iznajmljivanje skupocenog automobila koji se pojavljuje u spotu, kupila je više garderobe nego što je planirala jer je želela da ima što više različitih odevnih kombinacija – kaže izvor i dodaje:

Kada je na kraju podvukla crtu, shvatila je da je potrošila 10.000 evra.

Saradnicima se požalila da je bankrotirala zbog ovog spota, ali, kako je rekla, zadovoljna je rezultatima i jedva čeka da spot i pesma ugledaju svetlost dana – otkrio je izvor „Alo!“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here