Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur izjavio je da je uveren da će do kraja godine odigrati egzibicioni meč sa svetskim brojem 1 Novakom Đokovićem u Sarajevu.

Njihov susret trebalo je da se odigra 5. jula u okviru regionalnog Adria Toura, ali je meč otkazan zbog pojave korona virusa na turniru u Zadru, kada se uz Đokovića i njegovu suprugu Jelenu zarazilo još nekoliko igrača i trenera.

– Ukoliko dođe do otkazivanja US Opena i cele američke turneje, taj meč bismo možda mogli da odigramo i ove godine. Želim da nastupam i igram i nadam se da ćemo priliku, koja bi se eventulano ukazala zbog otkazivanja serije turnira, iskoristiti za jedan takav egzibicioni turnir. Godinama planiramo Đokovićev dolazak u Sarajevo. Nole ima veliku želju i siguran sam da bi to bio spektakularni događaj – rekao je Džumhur za sarajevski dnevni list „Dnevni avaz“.

Džumhur i dodao kako bi za njega lično bila ogromna stvar da u rodnom gradu ugosti najboljeg tenisera sveta i jednog od najboljih sportista na planeti.

Potvrdio je kako je već predložio Đokoviću da se taj meč odigra na terenima centra Koševo, za koje je posebno emotivno vezan, jer je tu počeo tenisku karijeru.

Džumhur je bio učesnik beogradskog izdanja Adria Toura, na kom je pobedio Austijanac Dominik Tim.

1 KOMENTAR

  1. Novak je na najboljem putu da prokocka i poslednje naklonjenosti razumnih. Na kraju ce samo nostalgicari ostati uz njega. To su sve bivsi Srbi i nepopravljivi neprijatelji Srpstva. Trebace dugo vremena da se nacija oporavi. Sad mogu da tvrdim da ni on nije ono cim se pokazuje. Do sad je to vesto prikrivao ali ko razmisli lako dodje do zakljucka. Srbima takvi ne trbaju. Neka predje i oficijelno na drugu stranu i neka ponese trofeje. Srpski narod je dosta izgubio jednostranim bratimljenjem.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime