Instagram
Irina Vukotić

Voditeljka Irina Vukotić oglasila se na svom Instagram profilu i otkrila kako se oseća nakon što je nedavno obelodanila da je zaražena koronavirusom.

Naime, iako nije imala simptome, ona se testirala na koronu kada joj je prijateljica javila da je zaražena i ostala u šoku:

– Dragi ljudi, čuvajte se. Danas sam saznala da imam koronu, iako nisam imala simptome. Testirala sam se samo zato što mi je drugarica javila da je zaražena, a kako sam po prirodi odgovorna i ne prepuštam stvari slučaju, uradila sam teskt i šokirala se. Dakle ja sam od onih asimprtomatskih koje doktori pominju. Nadam se da će tako i ostati i da ću uskoro biti kao nova – napisala je voditeljka tada.

Ona se danas oglasila putem storija i poručila svima da se oseća dobro, te iskoristila priliku da sa fanovima podeli koje serije trenutno gleda.

– Hvala svima što pitate kako sam! Evo ludo i nezaboravno, biće dobro, a kako drugačije? Vreme korone, ako je neko u istom sosu i ima višak slobodnog vremena preporučujem dve serije na temu psihijatrije… Zašto psihijatrija? Pa odgovor se sam nameće nakon ovih godinu dana – napisala je Irina, dok je u pozadini objavila i svoj selfi u bade mantilu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here