Printscreen
Marina Tucaković

Po pisanju novina, jedna do najpoznatijih autorki na našim prostorima Marina Tucaković dugo vremena navodno nije mogla da oprosti Dari Bubamari zbog navodnog duga od 10.000 evra, koje joj nije isplatila. Međutim, kada je Marina obolela od teške bolesti, Bubamara je prvi put nakon gore pomenute situacije pozvala i ponudila joj pomoć.

– Ne znam iz kog razloga joj Dara nije tada platila tih 10.000 eura, valjda nešto nije bila zadovoljna kako je prošla ta pesma, ali je pre toga sve hitove koje joj radila Marina uredno plaćala i na sve to joj donosila poklone razne sa svih kraja sveta. E onda godinama nisu pričale zbog tog duga, Marina je svima pričala “kako je nije sramota tolike stanove i automobile je zaradila od mojih tekstova “ ! Da bi je na kraju Dara kada se Marina razbolela pozvala , ponudila pomoć i zamolila je da joj pomogne – otkriva izvor za gore pomenuti medij i dodaje:

– Marina se prvo premišljala ali onda je rešila da joj sve oprosti, Dara je isplatila šta je imala , i čak platila i plus ekstra za baladu kojoj je Marina napisala a koja tek treba da se pojavi, a za koju kažu da je toliko tužna da obe plaču kada god je čuju.

 

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here