Foto: MN Press
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta humanim gestom ganuo reprezentativca Srbije koji je rođen u Novom Pazaru.

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić, rođen u Novom Pazaru, lično je zahvalio Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji njegovom gradu u borbi protiv koronavirusa.

Na internetu se pojavila “WhatsApp prepiska” između fudbalera Bešiktaša i najboljeg tenisera sveta. Adem je iskoristio njihovo poznanstvo da u ime svih građana Novog Pazara, kao i u svoje lično ime, zahvali Novaku na njegovoj velikodušnosti.

– Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim – napisao je fudbaler.

Đoković je u odgovoru zahvalio Ljajiću.

-Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji – odgovorio je Đoković.

Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime