instragram/printscreen
Kolinda i Renata

Pre par dana Kolindina frizerka je na svom profilu na Fejsbuku napisala šta misli o supruzi predsedničkog kandidata Miroslava Škore. Onako, ponosno … I tek tako, ničim izazvano, njen stav je postao jedan od najšerovanijih na Balkanu. Ona danas kaže da su njene reči izvučene iz konteksta.

Ovo su reči:

„Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje. Pa ja ću u Ameriku, gdje ste vi bili za vrijeme rata“, napisala na fejsbuku Renata Vinšek i na kraju dodala „Bog i Hrvati“ uz emotikone hrvatske zastave i ruku sklopljenih u molitvi.

Sada, vi probajte da ih izvučete iz konteksta.

Ali pre samo par godina, gospođa koja je zadužena za frizuru Grabar Kitarović, ponosno je pozirala i nazdravljala sa najvećom zvezdom u Srbiji.

Iako se strese na ideju da prva dama Hrvatske ima srpska crvena krvna zrnca, Renati nije problem da sedne i nazdravi sa najvećom zvezdom Srbije i simbolom nekadašnje zajedničke države.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime