Printscreen / Youtube
Jovana Joksimović

Voditeljka Jovana Joksimović važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, a već 19 godina je prisutna na malim ekranima, te je mnogima je jedno od omiljenih televizijsih lica.

Jovana Joksimović je još 2001. godine osvojila publiku kada je započela karijeru na TV BK vodeći emisije: “Blokbaster” i “Trejler”, te je izgledala potpuno drugačije na samom početku. Imala je znatno kraću kosu, a i boju kose je često menjala, te je i njen stil bio malo smeliji. Koliko se Jovana promenila od početka karijere pa do sada, pogledajte na narednoj fotografiji.

Podsetimo, Jovana je i sa Željkom Joksimovićem vodila Evroviziju održanu u Beogradu, gde je i planula ljubav između nje i popularnog kantautora. Venčali su se na Maldivima 2012. godine, na intimnoj i romantičnoj ceremoniji. Iste godine, Joksimovići su sklopili crkveni brak u Beogradu i organizovali svadbu kojoj je prisustvovao veliki broj zvanica iz javnog života Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana☆Joksimovic☆Fan☆Page☆ (@jovana_joksimovic_fan_page) on Dec 24, 2018 at 11:58pm PST

1 COMMENT

  1. Usporedite ljepotu Olivere Katarine u mladosti s njenom ljepotom.Razlika nebo – zemlja.

  2. Izdicice se ona uprkos zlim jezicima.zao mi je sto svi osudjuju ono sto vredi i onog sto radi uspesno svoj posao.sta cukanovic moze da zameni jovanj i srdjana?zalosno je gde zivimo i ko sve moze da komentarise

  3. Ne znam ko je toliko diže u nebesa, ili je to mit koji stvaraju mediji, a ne narod. “kada su je videli sa skraćenom kosom – svi su se šokirali” ili”svisu zanemeli”. Ima i mnogo lepših devojaka i žena-ispade svetica. Pa neka se uporedi period kada je počinjala i ovaj na kraju karijere-totalni preobražaj. Od simpatične i lepe voditeljke kada je osvojila publiku do drznice pune sebe da je počela da se zamera od Srđana pa dalje do velikih janih ličnosti. Skočio joj standard pa može sve što naumi.

  4. Ljudi ona najlepša pa onda da nestanu sve žene sveta.Strašno pa kad je čovek pogleda prvo vidi njen nos..

  5. ..zaista je smepno da autor teksta stavi jedna od najlepših… kao da im se plaća da uvek dodanu taj epitet uz njeno ime .

  6. Drska i arogantna. UMIŠLjENA lepotica. Kao prvo, niko za nju ne misli da je medju najlepsim. A drugo, njeno ponasanje i dizanje nosa u nebesa, kao da je Holivudska zvezda-to je samo njen problem.
    Kada bi se malo spustila na zemlju, vise bi je cenili. Nije ona nista specijalno kako je kolege novinari reklamiraju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here