Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Natalija Simović

Natalija Simović, voditeljka emisije DNK, progovorila je o situacijama koje su joj se desile u pomenutom tv formatu.

Mnoge scene iz epizoda u kojima se dešavaju razni lapsusi učesnika postanu kasnije hit na društvenim mrežama. Natalija priznaje da je njoj jedna od najsmešnijih situacija bila ona kada ju je deda Moša ščepao i počeo da je pipka pred kamerama, ali je istakla da je bilo i dosta dirljivih životnih priča koje su joj izmamile suze i duboko je potresle.

– Najkomičnija scena na snimanju emisije DNK mi je epizoda s Mošom. Svima su smešne scene kad učesnici u emisiji prave lapsuse, ali bilo je mnogo situacija u kojima mi ih je bilo žao. Znate, to su teške životne priče iako se, na kraju, svi zalepe za te lapsuse kad neko izgovori – rekla je voditeljka na početku razgovora, pa kroz smeh nastavila:

– Pričali su mi da su mi oči k***anjske, čovek me je u toj epizodi “Moša” ispipao kad je počeo da me grli, na kvarno. Međutim, tu u emisiji nema ništa namešteno i zato i ide takav program. Upadamo ljudima u kuće s upaljenim kamerama i tako počinje snimanje. Nikada ne pripremam pitanja, samo puštamo da život ispriča svoju priču i kopamo okolo gde učesnici hoće da slažu. Bilo je i neprijatnih situacija. Terali su nas iz dvorišta kao kokoške. Takmičar tera ženu, pa i mene s njom! Nikad nije dolazilo do incidenata, na sreću, ali ima svega. Plakala sam mnogo puta, teško mi je palo kad je jedna devojka pričala da ne zna da ima snajku u kući da je silovana u domu u kom je bila kad je bila dete. Nisu znali da je vođen postupak protiv čoveka koji je to uradio. To su moje prve suze pred kamerom, koje nisam mogla da savladam. Posle je jedna žena smatrala da su je slagali da joj je dete umrlo, a u stvari su ga ukrali, i da je 15 godina kasnije srela devojku za koju je mislila da joj je ćerka. Obe su bile ubeđene u to kad su se našle. Ima baš teških stvari. Idem na svako snimanje punim srcem i zato mi se ljudi toliko otvaraju kad snimamo.

Voditeljka tvrdi da nije grabila da se nađe u toj ulozi, već je posao sam došao do nje.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here