pixabay.com

U ljubavi dobro funkcionišu isti pripadnici zemljanih znakova, a najgore onih vatrenih. Veze vodenih znakova mogu da funkcionišu, ali uz mnogo strpljenja i prilagođavanja.

Veza Ovnova
Već pri prvom susretu Ovnova osetiće se velika hemija. No, ta velika strast brzo će im se “obiti o glavu”. Najveći problem će im stvarati previše sličan temperament pa su svađe i sukobi neizbežni. Ipak, na početku veze oboje će se truditi, ali kraj neće biti ni izbliza tako lep kao početak.

Veza Bikova
Pripadnici ovog praktičnog i racionalnog znaka dobar su spoj koji odiše stabilnošću. Slični stavovi i ciljevi dobar su temelj za dugotrajnu vezu, a eventualne svađe izbiće zbog finansija. Problemi bi mogli da nastanu usled obostrane pasivnosti da vezu “podignu na viši nivo”.

Veza Blizanaca
Flert dva Blizanca svakako ima svojih čari. Njima definitivno neće biti dosadno, a kreativnost će se odražavati i u krevetu i van njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni pa im je potreban partner koji će ih “prizemljiti”.

Veza Rakova
Veza dva Raka može da bude perspektivna, ali uz važan uslov da su oboje prošli ljubavni brodolom, i iz njega izvukli pouke. Oboje moraju da znaju da cene partnerovu emotivnost i ne zameraju mu slabosti da bi uspeli, a trebalo bi da se uzdrže i od konstantnog analiziranja odnosa.

Veza Lavova
Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbežno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj vezi će borba za prevlast biti konstantna, a neće nedostajati ni ružnih reči. Ipak, strastvena pomirenja uvek će ih vraćati jedno drugome. Ali, koliko god se trudili, ravnopravnost će veoma teško postići.

Veza Devica
Za pripadnike ovog znaka se slobodno može reći da su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u međusobnom su spoju toga i te kako svesni. Pružaće jedno drugom podršku i izvlačiti ono najbolje jedan iz drugog, a još je bolje ako su pre ljubavi bili prijatelji.

Veza Vaga
Pripadnici ovog znaka kao par mogu da funkcionišu, ali će u to morati da ulože i puno energije. Oboje teže harmoniji u odnosima i zbog toga će izbegavati sukobe, ali u sebi će skupljati frustracije. Čim se pojave prvi problemi, nakupljene frustracije će eruptirati.

Veza Škorpija
Strastveni pripadnici ovog znaka već u početku ljubavne veze imaće problema i neslaganja. Njihov odnos će u početku biti nabijen zameranjem i mirenjem, kao i stalnim emotivnim oscilacijama. Ukoliko uspešno prevaziđu tu krizu i nađu zajednički jezik, mogu zajedno da funkcionišu.

Veza Strelaca
Dvoje pripadnika ovog znaka teško će uopšte i doći u situaciju iz koje bi mogla da se  izrodi ljubavna veza. U samom početku će im njihov takmičarski duh onemogućiti povezivanje, ali ako do njega ipak dođe, oboje će osetiti strah od gubitka slobode. Na sreću, biće iskreni jedno prema drugom i to priznati bez zameranja.

Veza Jaraca
Pripadnici ovog znaka u međusobnoj su kombinaciji kao stvoreni za stabilne i dugotrajne ljubavne veze. Dobro znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubav to će obe strane poštovati. Osim toga, pružaće jedno drugom dobru podršku u karijeri, a svoj odnos će graditi polako i sigurno.

Veza Vodolija
Iako pripadnici ovog znaka mogu da budu odlični prijatelji, podrška i društvo u teškim trenucima, u vezi će biti previše egoistični. U početnim fazama odnosa će im biti zabavno, ali vrlo brzo će vezi nedostajati dublji emocionalni angažman i ona će ostati površna.

Veza Riba
Spolja će se činiti da su dve Ribe idealan spoj, a za takav završetak će navijati i njihova okolina. Problem će biti ako su oba partnera po karakteru inertni i uprkos velikim planovima malo toga ostvaruju. Tada mogu da se jave zameranja i mučne situacije. Ipak, ako je u vezi jedna strana “pokretač”, ona može da uspe.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime