Hype
IVA BATAKOVIĆ

Iva Bataković, bivši svetski model koja je svoje dugogodišnje bavljenje modom utkala u sve pore brenda koji nosi njeno ime, ove nedelje, 11.12. gošća je u emisiji Chit Chat koja će se emitovati od 16h na Hype televiziji.

Autoru i voditelju Nemanji Kovačeviću otkrila je kako je došlo do stvaranja brenda Bataković, koliko su je kritike gurale, i koliko je sada ponosna na brend čija je ponosna vlasnica.

Takođe, Iva je istakla šta je sve asocira na detinjstvo, na rodno Užice, zašto i dan danas pocrveni, ali i ako je došlo do toga da napravi kolaboraciju i capsule kolekciju sa Italijanskim brendom Loro Piana.

Sa bazom u Beogradu, Bataković Belgrade već je pokupio simpatije modnih znalaca iz regiona. Ivin pažljivo biran internacionalni tim saradnika pobrinuo se da kolekcija ima sve kvalitete jednog svetskog top brenda. Između ostalih, u ekipi Batakovic Belgrade je i Rikardo Ruini, poznati art direktor koji je radio sa najpoznatijim svetskim brendovima poput Gucci, Fendi i Valentino, kao i Dušan Reljin, proslavljeni fotograf ispred čijeg su se objektiva našle zvezde svetskog modelinga na napoznatijim modnim naslovnicama na svetu.

Sve to možete da vidite u emisiji Chit Chat, koja će biti u nedelju na Hype tv.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here